Waar vindt u ons

U vindt onze werkplaats aan de Brouwerijweg 112, 6814 EN, te Arnhem. We Design is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00. We Design werkt alleen op afspraak. Afspraken worden telefonisch gemaakt nadat u door uw instrumentenmaker naar ons bent doorverwezen. In verband met duurzaamheid ontvangt u van ons geen schriftelijke bevestiging van de afspraak. Wij geven u de benodigde informatie via de telefoon en onze website.

Telefoon +31 26 3810166

 

www.facebook.com/silversplints/

Route

Vanuit Utrecht volgt u de  A12/E35 naar de Amsterdamseweg/N224 in Ede. Op de A12/E35 neemt u afrit 25- Oosterbeek. Volgt u de Amsterdamseweg/N224 (borden naar Oosterbeek/Wolfheze/ Papendal/Arnhem Centrum). Slaat u rechtsaf naar de Brouwerijweg. U vindt ons aan de linkerkant.

Vanuit het zuiden volgt u de A50 naar de Verlengde Arnhemseweg /N224 in Ede. Houdt de borden A12/E35 richting Utrecht/Den Haag aan. Op de A12/E35 neemt u afrit 25- Oosterbeek. Volg de N224 borden naar Oosterbeek/Wolfheze/ Papendal/Arnhem Centrum). Slaat u rechtsaf naar de Brouwerijweg. U vindt ons aan de linkerkant.

Parkeren kan vrij in de straat of op het terrein van We Design (aan de achterzijde van het gebouw). Als u uw auto bij ons parkeert, vragen wij u om gebruik te maken van de deur aan voorzijde.

Openbaar vervoer

We Design ligt op circa 750 meter vanaf het centraal station Arnhem. U loopt via de uitgang “Sonsbeekzijde” van het centraal station de Amsterdamseweg op. Als u het station uitloopt, slaat u linksaf en vervolgt u de weg rechtdoor. Na de kapper slaat u linksaf de Brouwerijweg in. U vindt ons aan de linkerzijde.  De Amsterdamseweg loopt vrij steil omhoog.

Wilt u liever met de bus? Dan kunt u vanaf centraal station lijn 10 “Sportcentrum Papendal” nemen. U stapt uit bij de halte Brouwerijweg en loopt langs de podoloog de weg af naar beneden. Aan het eind van de weg slaat u linksaf en bevindt We Design zich aan de overkant van de straat.