Specialisten en Handtherapeuten

De We Design zilveren ortheses zijn met u samen tot stand gekomen.

Wouter Engelshoven heeft jarenlang spreekuren gehad in het land. Dit in samenwerking met multidisciplinaire handenteams van onder meer het Bronovo in Den Haag, het AMC en Reade in Amsterdam, de Isala kliniek in Zwolle, het Handencentrum in Utrecht en Meppel, het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en vele vele verwijzingen van handspecialisten in het land.

De combinatie van kennis, deskundigheid, vakmanschap en de bereidheid om samen tot een vernieuwend resultaat te willen komen, heeft ertoe geleid dat er nu zoveel in de praktijk doorontwikkelde ortheses beschikbaar zijn.

De ortheses zijn jarenlang in de praktijk getoetst en worden nog altijd door de praktijkervaringen geïnnoveerd.

Hoewel We Design geen spreekuren in het land meer houdt, worden klanten nu naar ons doorgestuurd. Nog altijd is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf het bedenken van innovatieve oplossingen bij de complexe problematiek van uw klanten.

We Design  adverteert sinds 2012 in het Nederlands tijdschrift voor Handtherapie. Ook zijn wij altijd aanwezig tijdens het jaarlijkse symposium van de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie. Daarnaast zijn wij jaarlijks aanwezig op het Big Hand Event.

We Design biedt aan handtherapeuten de mogelijkheid aan tot het volgen van een workshop. Hierin worden de toepassingen van de ortheses besproken alsmede de werkwijze en alle voorkomende vragen. Voor meer informatie kunt u  contact opnemen met ons via het emailadres prentraining@silversplints.com

© De door We Design ontwikkelde ortheses zijn model- en auteurs rechtelijk beschermd. Kopiëren van de modellen en/of deze door derden te laten produceren is strafbaar.