silversplints

Over ons

We Design b.v. bestaat sinds 1999 en is opgericht door Wouter Engelshoven.

Nu is We Design een groeiend bedrijf van mensen die met hart voor de zaak en vakkundigheid steeds weer creatief en fris naar het maken van uw orthese kijken.

Wouter Engelshoven, directeur van We Design draagt zorg voor de dagelijkse leiding. Hij ontvangt de klanten in verband met het maken van individuele ortheses. Zijn meesterschap als edelsmid en jarenlange ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van ortheses zijn tot op heden zijn specialisme.

Naazma Iftekaralikhan verzorgd de financiële administratie en is op maandag en woensdag bereikbaar.
Frank Bijsmans is aangesteld als werkplaats medewerker en leert het vak in de praktijk. Bij uw bezoek aan onze werkplaats zal hij aanpassingen en reparaties doen alsmede kijken naar een goede oplossing voor uw orthese.

Wendy Noy heeft een achtergrond als goudsmid en vervaardigt de individueel op maat gemaakte vingerortheses.

Arman Varazdatian is werkplaatsmedewerker. Arman heeft een achtergrond als goudsmid en heeft voorheen gewerkt binnen de tandtechniek.

Frank Mabelis is een vakman pur sang. Met een brede achtergrond als edelsmid is hij nu met enthousiasme werkzaam binnen ons team.

Lisa Jager is verantwoordelijk voor de dagelijkse secretariële en administratieve werkzaamheden.

We Design staat midden in de samenleving. Aan deze samenleving willen wij ook graag bijdragen. Dat doen wij middels het ondersteunen van diverse doelen en projecten waaronder Unicef.