silversplints

Wie maken de ortheses

We Design b.v. bestaat sinds 1999 en is opgericht door Wouter Robin Engelshoven. We Design is uitgegroeid tot een begrip binnen de orthopedie techniek. Haar specialisatie is het vervaardigen van silversplints voor vinger, duim, hand, pols en ellebogen. In zowel Nederland als in het buitenland zijn het graag gedragen ortheses.

Bij We Design werken mensen met hart voor de zaak . Zij zetten hun talenten graag in bij het maken van uw ortheses. Dagelijks ontmoeten vakkundigheid, deskundigheid en eigen inzet elkaar om een op maat gemaakte orthese voor onze klanten te vervaardigen.

Graag noemen wij hieronder de mensen die bij ons werkzaam zijn:

Wouter Engelshoven, bij hem kunt u altijd terecht met uw klanten die iets bijzonders nodig hebben. Hij zal met zijn deskundigheid en jarenlange vakkundigheid  met veel geduld en creativiteit uw klanten een functionele orthese aanmeten.

Naazma Iftekaralikhan, draagt bij aan onze klantgerichte benadering.

Wendy Noy, altijd toegewijd en met haar edelsmid achtergrond gespecialiseerd in het maken van vingerortheses.

Arman Varazdatian, een vrolijke en open collega, die de zorg heeft voor de duimbraces en een aantal handortheses.

Frank Bijsmans, altijd de juiste benadering voor onze klanten die regelmatig ook door hem geholpen worden en  inmiddels vakkundig in het maken van  hand- en polsortheses.

Frank Mabelis, heeft op zijn eigen, rustige manier oog voor de omgeving. En met zijn edelsmid achtergrond is hij een waardevolle vakman voor ons team.

Lisa Jager, de juiste representatie voor ons bedrijf naar buiten, met haar vermogen te willen ontwikkelen hebben wij met haar een fijne collega en medewerkster.

Abdulkader Hamroush, een rustige jongeman die graag wil leren. Hij is als leerling betrokken bij de verschillende bedrijfsprocessen.