Specialisten

We Design is een onafhankelijk producent van zilveren ortheses. Zij heeft geen contracten met zorgverzekeraars.

We Design vindt het belangrijk om de verzekeraars op de hoogte te houden van haar producten alsmede van haar verbeteringen aan de producten. Jaarlijks informeren wij u over onze producten.

Onze ortheses

De ortheses van We Design hebben zich door de jaren heen bewezen en worden door specialisten, orthesedragers en instrumentenmakers als een welkome toevoeging op de reeds bestaande ortheses ervaren. De producten zijn vervaardigd uit eerste gehalte zilver. Zilver is een hypoallergeen materiaal dat zeer geschikt is om op de huid te dragen. Het laat zich zeer goed buigen om een juiste pasvorm te verkrijgen waardoor het draagcomfort groot is. Tevens is het duurzaam en hygiënisch. De ortheses maken, mede hierdoor, het dagelijks leven van de drager gemakkelijker, plezieriger en bieden een stukje verlichting.

Waarom zou u kiezen voor de ortheses van We Design

  • De ortheses van We Design zijn een toevoeging aan de conservatieve ortheses.
  • De ortheses van We Design worden uit zo min mogelijk materiaal vervaardigd zodat de inkoopskosten zo laag mogelijk kunnen worden gehouden en de functionaliteit gewaarborgd blijft
  • De ortheses van We Design zijn in eerste instantie bedoeld voor mensen die permanent een orthese nodig hebben
  • De ortheses van We Design zijn op maat gemaakt voor mensen met een specifieke problematiek
  • De ortheses van We Design zijn tot stand gekomen in samenwerking met multidisciplinaire teams
  • We Design is altijd bezig om de interne processen structureel te verbeteren en hiermee de kwaliteit en de kosten de waarborgen

Workshop Silversplints

Wilt u meer te weten komen over de We Design silversplints? Dan kunt u onze workshop voor zorgverzekeraars volgen. In deze workshop wordt o.a. ingegaan op onze werkwijze en service, de diverse splints in relatie tot de medische indicaties en het toepassen van de artikelcodes. Voor meer informatie of het plannen van een workshop kunt u contact opnemen via het emailadres prentraining@silversplints.com.

Contact

Bij vragen over silversplints of over onze werkwijze kunt u ons altijd bereiken per telefoon en mail.