Over We Design

Bij We Design werken mensen met hart voor de zaak. Zij zetten hun talenten graag in bij het maken van uw ortheses. Dagelijks ontmoeten vakkundigheid, deskundigheid en eigen inzet elkaar om een op maat gemaakte orthese voor onze klanten te vervaardigen.

We Design

We Design is in 1999 opgericht door Wouter Engelshoven. Na jaren op het esthetisch vlak werkzaam te zijn geweest als edelsmid, was het terrein van de orthopedie een nieuwe en inspirerende omgeving.  Met zijn vakmanschap, kennis van de toepassingsmogelijkheden van zilver en inzicht in de specifieke medische problematiek heeft Wouter de mogelijkheden binnen de medische ortheses verruimd. Sindsdien heeft We Design zich ontwikkeld tot expert op het gebied van silversplints. De expertise van We Design wordt inmiddels door een breed team gedragen.
Sinds juli 2020 is We Design ISO13485 gecertificeerd door Lloyd's Register.  ISO13485 is een op de medische hulpmiddelen georiënteerde internationale standaard.

Silversplints

De functionaliteit van de silversplints heeft altijd voorop gestaan waarbij de organische opbouw en ronde vormgeving een esthetisch resultaat tot gevolg heeft. Nieuwe modellen werden ontworpen en in de praktijk getoetst. Zo is er een uitgebreid en divers aanbod van silversplints ontstaan die graag worden gedragen in zowel binnen- als buitenland. De silversplints hebben zich in de tijd bewezen, zeker niet in de laatste plaats door hun eenvoud, hygiene en duurzaamheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • We Design is zich altijd bewust van de prijs-kwaliteit verhouding en streeft erna de prijzen zo stabiel mogelijk te houden
  • We Design gebruikt uitsluitend door haar leverancier in eigen huis gerecycled zilver
  • We Design maakt in haar gebouw gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp
  • Met het oog op haar omgeving heeft We Design gekozen voor een groen sedum dak
  • De verpakkingen van We Design worden zoveel mogelijk hergebruikt
  • We Design gebruikt zoveel mogelijk recyclebaar materiaal en materiaal dat via een milieuvriendelijk productieproces tot stand is gekomen
  • We Design steunt en sponsort diverse wetenschappelijke proefschriften
  • We Design is donateur van diverse goede doelen van Unicef tot lokale initiatieven als het Arnhemse Labyrint