Pols Ortheses

silversplints

WE pols stabilisatie brace (code 6020)

De We polsstabilisatie brace is een actieve rustspalk waarbij de pols in een neutrale stand wordt gebracht. Enige beweging blijft mogelijk maar uitersten worden vermeden. Ook ulnair en radiar deviatie van het polsgewricht wordt tegengegaan. Deze orthese wordt toegepast bij chronische polsklachten waarbij rust en stabiliteit gewenst is. De brace is stevig voor dagelijks normaal gebruik. En kan indien nodig tegen meerprijs extra worden verstevigd.

De We polsstabilisatie brace kan worden uitgebreid met een duimstuk (code 5022) ter ondersteuning van het CMC1 en MP1 gewricht. Tevens kan de spalk worden gecombineerd met de We dynamische MCP extensie brace (code 6013)of de spinsplint (code 6025).

silversplints
silversplints


silversplints

WE dynamische pols stabilisatie brace (code 6021)

De WE polsstabilisatie brace is een actieve rustspalk waarbij de pols in een lichte cock-up stand wordt gebracht. Beweging blijft mogelijk door middel van twee lateraal van het CMC gewricht geplaatste roestvrijstalen veren. Ook ulnair en radiar deviatie van het polsgewricht wordt tegengegaan.
silversplints
Deze orthese wordt toegepast bij een dropping wrist. De brace is stevig voor dagelijks normaal gebruik. En kan indien nodig tegen meerprijs extra worden verstevigd.


C (copyright) Alle modellen zijn We Design b.v. zijn modelrechtelijk beschermd.