silversplints

Klik op de foto voor onze bestelapplicatie of deze link

We Design biedt u de mogelijkheid om uw orders via de website aan te maken.

Om e.e.a. soepel te laten verlopen vragen wij u uw order op uw eigen interne netwerk op te slaan. U kunt het dan compleet maken met alle relevante zaken zoals een tekening, foto en inkoopnummer.

Uw complete order kan dan via uw inkoopafdeling als bestelling naar orders@silversplints.com worden verzonden.

WE Design hecht zeer aan een goede samenwerking en communicatie met al haar partners. Omdat zij gericht is op het bouwen van duurzame relaties met deskundigen die hart hebben voor hun vak en de cliënt als uitgangspunt neemt.
 
Vanuit het specialisme dat WE Design heeft ontwikkeld op het gebied van fijne vinger, hand en pols ortheses, heeft zij een duidelijk raakvlak met het werkgebied van de instrumentenmakers. WE Design werkt al jaren nauw samen met veel collega instrumentenmakers uit heel Nederland.
 
Als onafhankelijk toeleverancier -van in eigen beheer ontwikkelde en vervaardigde ortheses- staan wij dagelijks klaar om de instrumentenmaker te vergemakkelijken in het traject van de zilveren ortheses. Veel instrumentenmakers ervaren de zilveren ortheses als een verrassende toevoeging aan hun reguliere en uitgebreide assortiment. Een aantal van onze producten zijn in de afgelopen jaren mede in samenwerking met de instrumentenmakers tot verbetering gekomen.
 

Vergoeding door zorgverzekeraars

Alle huidige zorgverzekeraars hebben de zilveren ortheses in het basispakket. De ortheses worden doorgaans geheel vergoed mits voorgeschreven door een medisch specialist.
 

Waarom zilver

De producten van WE Design zijn vervaardigd uit zilver. Zilver is een hypoallergeen materiaal en zeer geschikt om op de huid te dragen. Het laat zich goed buigen om een juiste pasvorm te verkrijgen. Tevens is het duurzaam en hygiënisch. De ortheses maken het dagelijks leven van onze cliënten gemakkelijker, plezieriger en bieden een stukje verlichting. WE Design levert in Nederland haar producten alleen via de orthopedische instrumentenmakers.
 

Kennis overdracht

Wij verstrekken telefonisch advies en in geval van een moeilijke casus is het mogelijk om de cliënten door te sturen naar Arnhem. Als een orthese is aangemeten sturen wij altijd een offerte aan de instrumentenmaker. Nadat er een bestelling is geplaatst wordt het product toegestuurd en door de instrumentenmaker afgeleverd.
 
Op verzoek kan een afspraak worden gemaakt voor het leren aanmeten en afleveren van de diverse ortheses. Tevens zijn er een aantal gereedschappen die voor het corrigeren en afstellen van de ortheses worden gebruikt.
 
De maatformulieren kunnen op verzoek aan u worden doorgemaild.

De ortheses

De ortheses van WE Design zijn bedoeld voor mensen met chronische aandoeningen aan vingers, hand en pols gewrichten.
Zij geven stabiliteit, corrigeren deformaties en bevorderen het dagelijkse handelen en functioneren. Ook werken zij pijn verlichtend bij Reumatoide Artritis, Artrose, hyperextensie en laxiteit van gewrichten ten gevolge van Ehlers Danlos, HMS, spierdystrofie, collaterale ligament instabiliteit, volair plaatletsel en MS.
 
Tevens bieden de ortheses van WE Design verlichting en ondersteuning bij een variëteit aan specifieke klachten ten gevolge van trauma, pees rupturen en zenuwletsel. De unieke vorm van de ortheses bevorderen waar mogelijk de natuurlijke bewegingsruimte van een normale functionerende hand. Door het ontwerp in zilver worden de onnatuurlijke, niet gewenste of pijnlijke bewegingen geblokkeerd. Er wordt naar gestreefd zo min mogelijk materiaal te gebruiken, zodat een elegant gevormd medische hulpmiddel ontstaat dat haar kracht ontleend aan haar eenvoud en doeltreffendheid. De therapeutische waarde van de ortheses zijn zeer divers.
 
De ringen zijn van toepassing op alle PIP en DIP gewrichten en zijn speciaal ontworpen om instabiliteit tegen te gaan. Bovendien hebben de ortheses een aanzienlijk preventief aspect. Ook is het mogelijk om aan een hand meerdere type ortheses te dragen.
 
De duim, hand en pols ortheses zijn van toepassing op de MCP, CMC en de IP gewrichten.
 

Duurzaam esthetisch functioneel en praktisch

WE Design biedt veel voordelen aan haar partners.
Hieronder zetten wij een aantal hiervan voor u op een rij.
 

 • Een korte route tussen de instrumentenmaker en de producent
 • Cliënten kunnen direct worden gestuurd naar WE Design
 • Telefonisch advies kan altijd gevraagd worden
 • Maatwerk volgens schema
 • Ortheses op de hand gemaakt
 • Professioneel en vakkundig
 • WE Design garanties.
 • 1 jaar garantie op alle eigen modellen
 • Kosteloos op maat brengen binnen 1 jaar
 • Kosteloos postverzending
 • Hoogwaardig zilver 1ste gehalte (925dzste) dat nikkel vrij is
 • WE Design heeft een levertijd van 3 weken

WE Design is niet verantwoordelijk voor de keuze van de ortheses. Om deze reden is zij niet aansprakelijk voor enige vorm van letsel dat voortkomt uit het gebruik van de geleverde ortheses. Het is aan de medische specialist en de orthopedische instrumentenmaker om de juiste orthese aan te meten. WE Design weigert dan ook alle aansprakelijkheid voor de gevolgen van het dragen van een verkeerde orthese. De door WE Design ontwikkelde ortheses zijn model rechtelijk beschermt. Kopiëren van de modellen en deze door derden te laten produceren is strafbaar.