Specialists & Hand Therapists

De We Design zilveren ortheses zijn met u samen tot stand gekomen. De combinatie van kennis, deskundigheid, vakmanschap en de bereidheid om samen tot een vernieuwend resultaat te willen komen, heeft ertoe geleid dat er nu zoveel in de praktijk doorontwikkelde ortheses beschikbaar zijn.

Historie

In een tijd waar nog geen handencentra in Nederland aanwezig waren, heeft Wouter Engelshoven in samenwerking met diverse multidisciplinaire handenteams jarenlang spreekuren gehouden in het land. We Design heeft maandelijks tijdens deze spreekuren aanmetingen, bijstellingen en het bedenken van nieuwe medische mogelijkheden met de silversplints gerealiseerd. De handenteams die hieraan verbonden zijn geweest zijn onder meer: het Bronovo in Den Haag, het AMC en Reade in Amsterdam, de Isala kliniek in Zwolle, het Handencentrum in Utrecht en Meppel, het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en vele vele verwijzingen van handspecialisten in het land.

In 2011 heeft We Design de diverse multidisciplinaire spreekuren overgedragen aan instrumentenmakers in nabij gelegen gebieden. Hoewel We Design geen spreekuren in het land meer houdt, worden klanten nu naar ons doorgestuurd. Nog altijd is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf het bedenken van innovatieve oplossingen bij de complexe problematiek van uw klanten.

NVHT & Big Hand Event

We Design  adverteert sinds 2012 in het Nederlands tijdschrift voor Handtherapie. Ook zijn wij altijd aanwezig tijdens het jaarlijkse symposium van de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie. Daarnaast zijn wij jaarlijks aanwezig op het Big Hand Event.

Workshop Silversplints

We Design biedt aan handtherapeuten en specialisten de mogelijkheid aan tot het volgen van een workshop. Hierin worden de toepassingen van de ortheses besproken alsmede de werkwijze en alle voorkomende vragen. Voor meer informatie of het plannen van een workshop kunt u  contact opnemen met ons via het emailadres prentraining@silversplints.com

Contact

Bij vragen over silversplints of over onze werkwijze kunt u ons altijd bereiken per telefoon en mail.