Aanmeldformulier workshop

Als toeleverancier van maatwerk zilveren vinger-, duim-, hand-, pols- en elleboogorthesen verwelkomen we in geval van complexe casussen de orthesedragers graag op een van onze locaties. Om er voor te zorgen dat de instrumentmakerij zo veel mogelijk zelf kan uitvoeren, biedt We Design een workshop aan. Hierin worden een juiste modelkeuze, het aanmeten en het bijstellen van zilveren orthesen behandeld. Hierbij is uitgebreid ruimte voor vragen, casusvoorbeelden en oefening. De workshop is geaccrediteerd bij KABIZ. Onze workshop levert hiermee per deel 2,5 geaccrediteerde punt op voor KABIZ geregistreerde orthopedisch technologen. Uiteraard is de workshop ook te volgen voor niet-geregistreerde orthopedisch technologen en collega’s vanuit andere beroepsgroepen die met onze producten werken of hier meer over willen weten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de inhoud, leerdoelen en praktische informatie? Klik dan hier voor de workshop brochure.

Vul hieronder het aanmeldformulier in om u in te schrijven voor de workshop. Dit kan per deel op vier verschillende data, of de gehele workshop op één dag.
Let op! U bent pas ingeschreven als u via de mail een bevestiging van inschrijving heeft ontvangen. Het kan voorkomen dat de gekozen datum reeds volgeboekt is, in dat geval kunt u deelnemen op een volgende workshopdatum.

De workshop wordt gegeven op locatie bij We Design. Het adres hiervan is:
Brouwerijweg 112
6814 EN Arnhem
In onze workshopruimte hebben wij plek voor maximaal 10 personen.

Lukt het niet om deel te nemen aan (een deel van) de workshop op de ingeplande data, bent u met een grotere groep, of heeft u een ander verzoek op maat? Dan kunt u een e-mail sturen naar prentraining@silversplints.com. Via deze weg kunnen we de mogelijkheden bekijken tot een workshop op een andere datum, andere locatie of met een aangepaste inhoud.

Direct contact

Workshop (deel 1)
Workshop (deel 2)
Workshop (deel 3)
Workshop (in een keer)
100 + 12 = ?
Klik voor controle